Ratkaisut

Etsitkö ratkaisuja rakennusteollisuuteen? Kyocera Senco tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja, jotka keskittyvät asiakkaiden kokonaiskustannusten alentamiseen, oikean kiinnittimen valintaan oikeaan sovellukseen ja kiinnitystöiden parantamiseen tarkkuuden, laadun, nopeuden ja käyttäjän turvallisuuden kannalta.

Smart Bridge

SENCO Smart Bridge on kehitetty puuta käyttävän teollisuuden elementtituotantoon valmistajille, jotka pyrkivät parantamaan tuotantoprosessiaan, tuotteen laatua ja ergonomiaa. Silta lisää joustavuutta ja tarvetta käyttää ylimääräistä työvoimaa sekä lisää tuottavuutta.

Smart BoardMaster

Smart BoardMaster on varustettu kahdella ohjelmoitavalla (PLC) esiasetuksella, joissa nopea vaihto kahden asetuksen välillä. Väli voidaan asettaa vapaasti minimissään 30 mm välille ja siitä pitemmäksi 5 mm välein. Laserlinja näyttää optisesti kiinnittimien linjan hakasten ohjaamiseksi ja varmistaa niiden optimaalisen sijainnin. Teleskooppivarren avulla saavutetaan suuri käyttömukavuus.

Smart BoardFixer

Smart BoardFixer on ihanteellinen työkalu laadun ja ergonomian parantamiseksi tuotantoympäristöissä, joiden kiinnitinetäisyydet ovat 85 – 170 mm. Vain yhden henkilön ohjaamana paneelin sivulta Smart BoardFixer ohjataan elementin reunaa pitkin ja ampumaan naulat tai hakaset esiasetetuissa askeleissa tarvitsematta kiivetä tai kurottaa elementin / paneelin poikki.

Expandet Calculation

Porareikien sijainti on erittäin tärkeä lujan vankan ankkurointipaikan luomiseksi. Rakentajan työn helpottamiseksi on kehitetty tehokas ohjelmisto, joka laskee tarvittavien ankkurien määrän ja niiden tarkan sijainnin rakenteessa.

Menu