Brändit

KYOCERA SENCO Finland on erikoistunut kiinnitysratkaisuihin ja jatkuvaan, innovatiivisten tuotteiden kehitykseen. Yrityksemme tarjoaa laajaa valikoimaa kiinnittimiä, ankkurointitarvikkeita, sähkötyökaluja tarvikkeineen sekä toimialakohtaisia kiinnitinratkaisuja.

SENCO

SENCO yksi tunnetuimmista ja johtavista tuotemerkeistä koneellisen kiinnittämisen markkinoilla. SENCO tuotevalikoima sisältää laajan valikoiman paineilma-, sähkö-, kaasu-, ja akkukäyttöisiä työkaluja ja niihin kattavan valikoiman tarvikkeita sekä kiinnittimiä.

Expandet

Expandet on maailmanlaajuisesti tunnettu brändi rakennuskiinnikkeissä niin betonin, kiven, kipsin ja puurakenteiden suhteen. Korkealaatuiset kiinnikkeet valmistetaan noudattaen alan vaatimuksia Tanskassa, jossa tehdään myös jatkuvaa tuotekehitystä ja kehitetään innovaatioita, joilla saadaan varmoja kiinnityksiä ja lisää tuottavuutta.

CAMO

Camo tuotteet ovat laadukkaita tarvikkeita ja kiinnittimiä terassien, laitureiden, aitojen ja muiden kevyiden puurakenteiden piilokiinnitykseen.

Collomix

Collomix GmbH on vuonna 1974 Saksassa perustettu yritys, joka on yksi johtavista valmistajista sekoituskoneille ja niiden tarvikkeille. Heidän toimialaansa on jo vuosikymmenten ajan ollut materiaalien innovatiiviset sekoittamisratkaisut rakennustyömaalla ja teollisuudessa. Tuotteet valmistetaan Gaimersheimissä, Saksassa ja tuotteiden filosofiana on erinomainen ergonomia sekä pitkä käyttöikä, jolloin saadaan käytetylle rahalle hyvä vastine.

Starmix

STARMIX brändi on synonyymi korkealaatuisille imureille teollisuuteen, rakennusalan ammattilaisille sekä yksityissektorille. Imurit valmistetaan yli 90 vuoden kokemuksella ja ne sisältävät uusimmat innovaatiot imuritekniikassa. Koneiden yhdistävinä tekijöinä on korkea laatu, innovatiivinen suodatin ja sen puhdistustekniikka jolla taataan hyvä käyttökokemus ja pitkä käyttöikä.

Stinger

Stinger tuoteperheeseen kuuluu mm. rakennusmuovien ja sahatavaran suojapeitteiden kiinnitysratkaisut tarvikkeineen käyttämällä muovinappia ja kiinnityksen tekevää hakasta niihin soveltuvilla lyöntivasararoilla ja paineilmanaulaimilla.

Menu