Meistä

KYOCERA SENCO Finland Oy on erikoistunut rakennusalan kiinnitysratkaisuihin, joita tarjoamme sekä puu- betoni- että teräsrakenteisiin. Näitä varten meillä on monta vahvaa tuotemerkkiä – SENCO, CAMO, EXPANDET, STINGER ja INTERDIAMANT – jotka tarjoavat laajan valikoiman laadukkaita kiinnitysratkaisuja kuten nauloja, hakasia, ruuveja, ankkurointitarvikkeita sekä niiden käyttämiseen tarvittavia paineilma-, timantti-, ja sähkötyökaluja. Asiakkaiden tyytyväisyys pyritään takaamaan tuottamalla korkeita laatustandardeja noudattaen (ETA, CE, DIN, ICC) tuotteita jokapäiväiseen käyttöön.

KYOCERA SENCO Finland on osa Kiotossa, Japanissa perustettua KYOCERA konsernia ja sen “Industrial Tools” divisioonaa.
Hollannin Lelystadissa kehitetään työkaluja erityisesti EMEA-alueelle ja teollisuusmarkkinoille, ja ne tarjoavat älykkäitä järjestelmiä, jotka yksinkertaistavat ja helpottavat työskentelyä tuotantoympäristöissä. Älykäs varastonhallintajärjestelmä (SiM) antaa asiakkaille mahdollisuuden keskittyä tuotantoon ja säästää aikaa ja kustannuksia ostoprosessin aikana. Innovatiivisilla SENCO Smart -ratkaisuilla tuotantoprosessia voidaan yksinkertaistaa ja samalla parantaa tarkkuuden, laadun, nopeuden ja käyttäjän turvallisuuden kannalta.

Ydinvalikoimaa täydentävät yleisesti tunnetut tuotemerkit: COLLOMIX (sekoitustekniikka), STARMIX (imutekniikka), MAFELL (puuntyöstölaitteet), JUN-AIR (hiljaiset kompressorit), ERNEX Gjerdesagen (rakennussirkkelit) sekä Lignoloc- ja Scrail-tuotteet (naulaukseen).

Menu