Työpaikkailmoitukset

Täältä löydät kaikki avoimet Kyocera Sencon työpaikat

Koska työskentelemme nopeasti muuttuvassa ympäristössä ja kehitämme innovatiivisia tapoja kiinnitysratkaisujen kysyntään EMEA-alueella, etsimme aina merkittäviä ihmisiä liittymään joukkoomme. Ihmisiä, jotka ovat asiakaslähtöisiä, uteliaita, intohimoisia ja innostuneita tutkimaan ideoita ja tekniikkaa, jotka muokkaavat tulevaisuuttamme. Kuulostaako sinulta? Alla tällä hetkellä avoinna olevia paikkoja.

Harjoittelupaikat ovat tärkeä osa opiskelijoiden kouluttautumista ja nuorten ottamista mukaan organisaatioomme. Se auttaa organisaatiotamme pysymään ajan tasalla uusista kehityksistä ja (digitaalisista) tekniikoista. Harjoittelu Kyocera Sencossa ei siis ole epävirallinen harjoittelu. Se antaa sinulle täyden päivittäisen osallistumisen varsinaisiin projekteihin, jotka ovat valittu vastaamaan kiinnostuksesi ja kykyjäsi. Ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja nykyisistä projekteista, joihin voit osallistua.

Etsitkö uusia mahdollisuuksia, mutta alla ei ole mainintaa avoimista positioista? Voit aina lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen HR@Kyocera-Senco.eu.

Meistä

KYOCERA SENCO Finland Oy on erikoistunut rakennusalan kiinnitysratkaisuihin, joita tarjoamme sekä puu- betoni- että teräsrakenteisiin. Näitä varten meillä on monta vahvaa tuotemerkkiä – SENCO, CAMO, EXPANDET, STINGER ja INTERDIAMANT – jotka tarjoavat laajan valikoiman laadukkaita kiinnitysratkaisuja kuten nauloja, hakasia, ruuveja, ankkurointitarvikkeita sekä niiden käyttämiseen tarvittavia paineilma-, timantti-, ja sähkötyökaluja. Asiakkaiden tyytyväisyys pyritään takaamaan tuottamalla korkeita laatustandardeja noudattaen (ETA, CE, DIN, ICC) tuotteita jokapäiväiseen käyttöön.

Menu