1. Home
  2. Brändit
  3. Expandet

Expandet

Expandet on maailmanlaajuisesti tunnettu brändi rakennuskiinnikkeissä niin betonin, kiven, kipsin ja puurakenteiden suhteen. Korkealaatuiset kiinnikkeet valmistetaan noudattaen alan vaatimuksia Tanskassa, jossa tehdään myös jatkuvaa tuotekehitystä ja kehitetään innovaatioita, joilla saadaan varmoja kiinnityksiä ja lisää tuottavuutta.

Expandet valikoima koostuu nylon-, metalli- ja kemiallisista ankkureista sekä kevyeen että raskaisiin kiinnityssovelluksiin, oli kyseessä sitten kipsilevy-, harkko-, tiilirakenteet tai vaikka betoni. Valikoimaa on täydennetty asiaan kuuluvilla tarvikkeilla kuten karmiruuveilla, injektointitarvikkeilla, kierretangoilla ja niihin liittyvillä muttereilla sekä prikoilla unohtamatta valmiita ankkurivaarnoja. Kyocera Sencon tuotantotilat Tanskassa ja Hollannissa leikkaa myös kierretankoja asiakkaan mittojen mukaan sekä sinkittynä, kuumasinkittynä että ruostumattomasta teräksestä leikattuna.

Ensimmäisen sukupolven ESI injektiomassan ilmestyttyä 2006, KYOCERA SENCO on kahdella seosvaihtoehdolla kattanut kaikki käyttökohteet kemialliseen ankkurointiin. Expandet injektointimassat kuuluvat ETA sertifioinnin piiriin ja soveltuvat siten mm. tavanomaisten asennussyvyyksien lisäksi myös tiettyihin poikkeuksellisiin asennussyvyyksiin ja -etäisyyksiin. Niitä voidaan myös käyttää mm. raskaampien koneiden asennuksien yhteydessä.

Expandet C-Bolt eli laippakantaiset betoniruuvit ovat erinomainen valinta halkeilleen tai tavanomaisen betonin kanssa käytettäväksi. Tämä monikäyttöinen ruuviankkuri soveltuu hyvin myös laippojen, kaiteiden, koneiden sekä puu- ja teräsrakenteiden kiinnittämiseen. Etuina ruuviankkureissa on nopea asennus ja välitön kuormituksen kesto sekä mitoitus ETAG ohjeistuksien mukaisesti käytettäväksi. Voit myös käyttää niiden yhteydessä ilmaista Expandetin laskentaohjelmistoa, jolla saat kuormitusarvot tapauskohtaisesti määriteltyä.

Menu