1. Home
  2. Brändit
  3. Collomix

Collomix

Teknologia, muotoilu ja taloudellisuus täydellisesti sekoitettuna – Collomix.

Kun haluat rahalle vastinetta

Collomix sekoitustuotteilla voit tehdä raskaitakin sekoitustöitä paljon helpommin ja saavuttaa samalla parempia tuloksia – nopeammin. Koneemme todistavat hyvin nopeasti, kuinka taloudellisia ne ovat sekä nopeuden että laadun suhteen. Tämä säästää aikaa ja rahaa – lähes jokaisella rakennustyömaalla.

Sekoitustekniikka – Valmistettu Saksassa

Collomix-tuotteiden kanssa “Made in Germany” pitää lupauksensa. Tämä koskee erityisesti korkeimman tason laatua, joka on peräisin uusimmista tuotantolaitoksista.

Ergonomia keskiössä

Käytä vähemmän lihasvoimaa ja enemmän konetehoa. Tarjoamme sinulle helpotusta ja suojaamme arvokasta energiaasi ja vahvuuttasi: Kaikki Collomix-sekoittimet ovat sovitettu ergonomiaasi.

Edelläkävijä sekoitustekniikassa

Collomix on jo yli 40 vuoden ajan ollut asettamassa standardeja rakennustyömaan sekoitustyölle ja käynnistänyt lukuisia innovaatioita, joista on sittemmin tullut pitkäaikaisia kansainvälisiä standardeja.

Kehitämme innovatiivisia tuotteita käytännön kokemusten perusteella.

Ammattilaiset suosivat Collomix tuotteita useista hyvistä syistä. Yksi tärkeimmistä on, että tiedämme vaatimukset, jotka ovat täytettävä päivä päivältä työmaalla. Koko tuotevalikoimamme on ratkaisukeskeinen. Tämän mahdollistaa jatkuva mielipide- ja kokemustenvaihto asiantuntijoiden kanssa materiaalien valmistajien, jälleenmyyjien ja ammattikäyttäjien välillä.

Menu