1. Home
  2. Brändit
  3. Camo

Camo

MIKSI VALITA CAMO-PIILOKIINNITYSJÄRJESTELMÄ?

LOPPUTULOS – SIISTI KIINNITINVAPAA TERASSIPINTA. Terassin pintalaudoitus on kiinnikkeistä vapaa ja eikä myöskään tikkuunnu, koska ruuvien kannat ovat piilossa.

HELPPOUS asennuksessa. CAMO-järjestelmällä et voi epäonnistua. Ohjaimen avulla ruuvit ovat aina oikeassa kulmassa ja oikealla syvyydellä. Ruuvit jäävät piiloon ja työn jälki näyttää aina ammattimaiselta.

NOPEUS asennuksessa. Ohjaimella asennat ruuvit nopeasti ja myös lautaväli säätyy automaattisesti. Työvaiheita on vähemmän kuin perinteisellä irtoruuvilla kiinnitettäessä ja itse ruuvaus on myös nopeampaa kuin perinteisellä ruuvilla koska kohdistamisen tarve vähenee.

PITÄVÄ KIINNITYS. Terassilaudat kiinnittyvät CAMO-ruuvia käyttämällä vinottain. Ruuvi antaa kaksiosaisen kierteensä ansiosta elämistilaa laudalle sääolosuhteiden muuttuessa ja jos yksittäinen lauta vaurioituu, on se on helppo ruuvata irti ja korvata uudella.

TEE NÄIN:

SÄÄDÄ ruuvausohjain käyttämäsi materiaalin mukaan sopivalle leveydelle.

ASETA CAMO MARKSMAN ruuvausohjain paikalleen. Ohjain pitää laudan välin aina samana teräksisen välikeohjaimen avulla. HUOM! Muista valita välikeohjain käytettävän puulajin mukaisesti!

RUUVAA ohjaimeen asetetut ruuvit helposti valitsemallasi työkalulla. Voit käyttää valintasi mukaan mitä vain porakonetta, oli se sitten kyseessä akku- tai johtokäyttöinen. Kunhan saat siihen ruuvipaketissa mukana tulevan TX15-ruuvauskärjen kiinni, se pitää huolen siitä että ruuvi asettuu oikeaan syvyyteen joka kerta, helposti ja vaivattomasti.

LISÄÄ OHJEITA Puukohtaiseen kiinnittämiseen ja puulajin valintaan voit lukea täältä

Katso tästä videoita aiheesta:

JÄLLEENMYYJÄT:

CAMO tuotteita voit ostaa seuraavilta jälleenmyyjiltä ja muilta hyvin varustetuilta rautakaupoilta. Jos et löydä täältä itsellesi sopivaa jälleenmyyjää, käy kysymässä paikkakuntasi terassipuuta tai kiinnittimiä myyvästä ammattiliikkeestä.

K-RAUTA: SIIRRY JÄLLEENMYYJÄN SIVULLE

STARK SUOMI: SIIRRY JÄLLEENMYYJÄN SIVULLE

BAUHAUS: SIIRRY JÄLLEENMYYJÄN SIVULLE

MOTONET: SIIRRY JÄLLEENMYJÄN SIVULLE

CAMO-KIINNIKKEET:

CAMO Ruuvi on tekninen kokonaisuus. Patentoitu talttaava kärki ei riko lautaa, vaan porautuu lautaan kuin poranterä halkaisematta puuta. Kierteellinen osa on täyspaksu heti kärjestä, jolloin kiinnittyvyys on tavallista ruuvia parempi koko mitaltaan. Materiaalien saumakohtaan jäädä kierteetön osa kierteiden välissä on elämistilaa olosuhdemuutoksia varten. Vastakierre kiristää rakenteen yhteen ja päässä oleva Torx-15 uppokanta jää kokonaan rakenteen sisälle.

Pituusvaihtoehtoja ruuveille on kolme, 48mm, 60 sekä 75mm.

  • Lyhyin 48mm ruuvi sopii lauta / lauta kiinnityksiin kuten esimerkiksi irtonaisten terassirallien, kalusteiden tai aidan kasaamiseen.
  • Pitemmät 60 ja 75mm ruuvit ovat tavanomaisiin lauta / lankku kiinnityksiin kuten tavanomaiset terassinkannet tai vaikka laiturin kansirakenne.
  • Kiinnitettävän materiaalin maksimivahvuus on 34mm (75mm ruuvilla).
  • Kun kiinnität kovia puulajeja, suosittelemme esiporausta.

HUOM! (Camo piilokiinnitystä ei suositella käytettäväksi erittäin kovien, voimakkaasti elävien puulajien kuten Cumarun kiinnittämiseen).

CAMO Ruuveja on kolmea eri luokkaa eri käyttötarpeisiin.

  • Protech ruuvit on tarkoitettu kuivan maan kansirakenteisiin, ja terasseihin, joihin kohdistuu vain vähäistä rasitusta. Ne on päällystetty 3-kerroksisella keraamisella pinnoitteella, ja toimivat hyvin pienissä yksityiskäytön terasseissa, esimerkiksi parveke- tai mökkiterassikäytössä.
  • Ruostumaton Teräs A2 ruuvit on tarkoitettu terasseihin, jotka ovat vesistöjen läheisyydessä, terasseihin joihin kohdistuu jatkuvaa sään aiheuttamaa rasitusta, tai esimerkiksi makean veden laitureihin.
  • Haponkestävä A4 ruuvit on tarkoitettu terasseihin ja laitureihin, joihin kohdistuu erittäin vaativat sääolosuhteet tai voimakasta elämistä vaihtelevien olosuhteiden johdosta eli rakenteisiin, jotka ovat esimerkiksi suolaveden välittömässä läheisyydessä tai esimerkiksi kiinnitettävän puun leveys johtaa voimakkaaseen elämiseen.

KÄYTTÄMÄLLÄ CAMO-KIINNITYSJÄRJESTELMÄÄ ELI KOKONAISUUTTA JOHON KUULUU OHJAIN, RUUVAUSKÄRKI JA RUUVIT, MYÖNNÄMME SILLÄ TEHDYLLE RAKENTEELLE TAKUUN KORROOSIOVAIKUTUKSIA VASTAAN VALMISTAJAN TAKUUKÄYTÄNNÖN MUKAISESTI. TAKUUKÄYTÄNNÖN VOIT LADATA TÄSTÄ.

Menu