Uusi SENCO AC19306BL kompressori on loistokaveri viimeistelytöihin!

Voiteluvapaa kompressori kuluttajakäyttöön

Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja lisänneet valikoimaamme uuden tuotteen vastaamaan tätä kysyntää. Uusi SENCO AC19306BL kompressori on loistovalinta laadukkaaksi paineilmanlähteeksi satunnaiseen ammatti- ja kuluttajakäyttöön eli omakotirakentajalle, remonttihommiin tai vaikka mökille mukaan. Se on öljytön, kompaktin kokoinen ja säästää korvia turhalta melulta.

Suorituskykyä joka kodin askareisiin

Tämän suorituskykyisen kompressorin imutuotto on jopa 193 l/min ja mm. viimeistelynaulaukseen passelilla 6 barin vastapaineellakin tuottaa 120 l/min. Ei hullummin 8barin maksimipainekoneelta jolla teet monipuolisesti erilaisia tee-se-itse-hommia:

  • Remontointi ja rakennustyöt niin työmaalla, kotona kuin mökilläkin eli esimerkiksi viimeistelylytyöt kuten listoitukset, paneloinnit ja kalusteiden kasaamiset.
  • Pienten alojen ja mm. elektroniikan puhdistus puhalluspistoolin avulla.
  • Täytät kottikärryyn, jalkapalloon tai autonrenkaaseen puuttuvat ilmat.

 AC19306BL rakenne on suojattu komposiittikuorella, joka suojaa komponetteja päivän kolhuilta. Voiteluvapaa rakenne helpottaa käyttöä ja ylläpitoa eikä kone jätä öljytahroja pintoihin. Ei siis sotkevia öljynvaihtoja tai öljylammikoita varaston lattialla!

Voit lukea tästäkin uutuudesta lisää SENCO-tuotteiden virallisilta kotisivuilta.

Tutustu myös muihin SENCO kompressoreihin tästä!

Menu