KYOCERA SENCO EMEA B.V., jonka rekisteröity toimisto sijaitsee osoitteessa Pascallaan 88, 8218 NJ Lelystad, Alankomaat, vastaa henkilötietojen käsittelystä, kuten tietosuojalausekkeessa on määritelty. Näitä henkilötietoja käsitellään ja ne turvataan suurimmalla mahdollisella huolellisuudella. Tällä tavalla KYOCERA SENCO EMEA täyttää Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) asettamat vaatimukset.

Yhteystiedot:
KYOCERA SENCO EMEA B.V.
Pascallaan 88
8218 NJ Lelystad
Alankomaat
+31 (0)320 295 575

Henkilötiedot
KYOCERA SENCO EMEA B.V. käsittelee henkilötietojasi, koska käytät palveluitamme tai koska itse annat meille tietosi. Käsittelemme seuraavanlaisia henkilötietoja:
– Etu- ja sukunimi
– Sukupuoli
– Osoite
– Puhelinnumero
– Sähköpostiosoite
– Tiedot siitä, miten käytät sivustoamme
– Internet-selain ja käytettävän laitteen tyyppi.

KYOCERA SENCO EMEA B.V. -yhtiön sivustot sisältävät linkkejä muille sivustoille, jotka ovat KYOCERA SENCO EMEA B.V:n toimialueen ulkopuolella. Nämä linkit on tarkoitettu vain tiedoksi sivustomme käyttäjille. KYOCERA SENCO EMEA B.V. ei vastaa tai ole vastuussa muiden sivustojen sisällöstä eikä niiden tietosuojasta.

Erityiset tai luottamukselliset henkilötiedot
Sivustomme tai palvelujemme tarkoituksena ei ole kerätä tietoja alle 16-vuotiailta sivuston käyttäjiltä, paitsi jos heidän vanhempansa tai holhoojansa antaa luvan siihen. Emme kuitenkaan voi tarkistaa, onko sivuston käyttäjä yli 16-vuotias. Siksi suosittelemme, että vanhemmat valvovat lastensa verkkokäyttäytymistä, jotta vältetään lasten tietojen kerääminen ilman vanhempien lupaa. Jos uskot, että olemme keränneet alaikäisen henkilötietoja ilman tällaista suostumusta, lähetä meille viesti osoitteeseen privacy@kyocera-senco.eu ja poistamme tiedot.

Mihin tarkoitukseen ja millä perusteella henkilötietoja käsitellään
KYOCERA SENCO EMEA B.V. käsittelee henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:
– uutiskirjeen tai mainoslehtisen lähettäminen
– mahdollinen puhelinsoitto tai sähköpostin lähettäminen, jos se on tarpeen palvelujen tarjoamisen kannalta
– palveluihin ja tuotteisiin tehdyistä muutoksista tiedottaminen
– sivuston hallinta, toiminnassa pitäminen ja kehittäminen.

Pyydämme sinulta lupaa ennen kuin keräämme, käsittelemme tai käytämme tietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin, mikäli laki niin vaatii. Jos et anna suostumusta tähän, on mahdollista, että et voi enää käyttää tiettyjä palveluita. Jos haluamme käyttää henkilötietojasi uuteen tai eri tarkoitukseen, kerromme sinulle siitä. Tietojasi käytetään sitten tähän eri tarkoitukseen vain, mikäli asianmukainen laki edellyttää niin tai sallii sen tai jos olet antanut suostumuksesi tietojen käyttöön.

Automaattinen päätöksenteko
KYOCERA SENCO EMEA B.V. ei tee päätöksiä, joilla voi olla merkittävät seuraukset henkilöille, automaattisten prosessien perusteella. Nämä ovat päätöksiä, jotka tietokoneohjelmat tai järjestelmät tekevät ilman todellisen henkilön osallisuutta (kuten KYOCERA SENCO EMEA B.V:n työntekijän).

Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja
KYOCERA SENCO EMEA B.V. ei säilytä tietojasi kauempaa kuin on välttämätöntä sen tarkoituksen täyttämiseen, johon tiedot annettiin. Noudatamme seuraavia säilytysaikoja seuraaville henkilötietojen kategorioille:

Yhteydenottolomake:
Jos täytät lomakkeen sivustolla tai lähetät meille sähköpostia – riippuen lomakkeen luonteesta tai sähköpostin sisällöstä – lähettämiäsi tietoja säilytetään niin kauan kuin se on välttämätöntä vastaamisen tai käsittelyn kannalta.

Google Analytics:
Käytämme Google Analyticsia sivuston yleisten kävijätietojen tallentamiseen. Siksi näitä tietoja käytetään sivuston käyttöä ja klikkauskäyttäytymistä koskeviin tilastoanalyyseihin ja näin me voimme optimoida sivuston toiminnan. Olemme myös tehneet Google Analyticsistä käyttäjäystävällisen, joten IP-osoitteet ovat anonyymeja ja tiedot lähetetään turvallisen yhteyden kautta.

Olemme tehneet käsittelijäsopimuksen Googlen kanssa. Tilastotiedot siirretään Googlelle, joka tallentaa tiedot Euroopassa ja Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. Lisätietoja saat lukemalla Googlen tietosuojakäytännön sekä Google Analyticsin erityisen tietosuojakäytännön. Jos haluat tietoja siitä, kuinka Google noudattaa yleistä tietosuoja-asetusta, voit käydä eri sivuilla, kuten Google Cloud ja GDPR, joilla kerrotaan siitä, miten Google suojaa tiedot.

Google käyttää näitä tietoja seuraamaan sitä, millä tavalla sivustoamme käytetään, jotta se voi lähettää meille sivustoa koskevia raportteja ja tarjota KYOCERA SENCO EMEA B.V:lle mainostajana tietoa kampanjoidemme tehokkuudesta. Google voi luovuttaa nämä tiedot kolmansille osapuolille, mikäli sitä vaaditaan lain perusteella, tai nämä kolmannet osapuolet voivat käsitellä tietoja Googlen puolesta. Me emme voi vaikuttaa tähän.

Haluamme erityisesti painottaa seikkaa, että KYOCERA SENCO EMEA B.V. ei voi koskaan jäljittää näitä tietoja sinuun yksilönä, paitsi tilanteissa, joissa ilmoitat henkilöllisyytesi jonkin sivustolla olevan lomakkeen kautta.  Näin voi olla esimerkiksi, jos annat sähköpostiosoitteesi, kun ilmoittaudut uutiskirjeen postituslistalle tai käytät verkkolomaketta. Tällaisissa tapauksissa käyttäytymisesi sivustolla voidaan yhdistää antamiisi tietoihin.

Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille
KYOCERA SENCO EMEA B.V. Luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille vain, jos se on välttämätöntä kanssasi tehdyn sopimuksen toteuttamiseksi tai lakisääteisen määräyksen noudattamiseksi.

Evästeet tai vastaavat tekniikat
KYOCERA SENCO EMEA B.V. käyttää evästeitä sivuston käytön analysointiin, sosiaalisen median sisällön tarjoamiseen ja yksilöllistettyjen mainosten näyttämiseen. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu tietokoneeseen, tablettiin tai puhelimeen, kun käyt ensimmäistä kertaa sivustolla. Eväste sisältää usein evästetunnuksen, joka on sen uniikki tunniste. Näin sivustot voivat tunnistaa yksilöt ja muistaa heidän preferenssinsä.  KYOCERA SENCO EMEA B.V. käyttää kolmenlaisia evästeitä:

  1. Funktionaaliset evästeet Näillä evästeillä varmistetaan, että sivusto toimii asianmukaisesti ja ne tallentavat esim. preferoimasi asetukset sekä mahdollistavat sivuston optimoinnin.
  2. Analyyttiset evästeet Nämä evästeet antamat meille paremman käsityksen siitä, kuinka hyvin sivustomme toimii. Koska käytämme kolmansien osapuolten yrityksiä, voimme nähdä, millä sivustomme sivuilla vieraillaan ja kuinka usein tai mitkä osat toimivat paremmin sivustollamme. Näitä tietoja käytetään sivustomme kehittämiseen. Koska näitä tietoja ei käytetä henkilökohtaisten profiilien luomiseen eivätkä ne loukkaa yksityisyyttäsi, meidän ei tarvitse pyytää suostumusta niiden käyttöön.
  3. Seuranta evästeet Näitä evästeitä käytetään mittaamaan online-mainoskampanjoidemme tehokkuutta ja niiden avulla voimme näyttää enemmän yksilöllistettyjä mainoksia, jotka perustuvat edellisiin käynteihisi sivustollamme. Näin saamme myös paremman käsityksen käyttäjistä ja heidän käyttäytymisestään sivustollamme. Kaikilla kolmansilla osapuolilla (kuten Facebookilla/Hubspotilla), joita käytetään näitä evästeitä varten, on oma tietosuojakäytäntönsä, josta saat selville, kuinka tietoja käytetään.

Valitsemalla alla ”My settings” -painikkeen (”Omat asetukset”) voit nähdä evästeasetuksesi ja muuttaa halutessasi niitä.

Jos et halua, että KYOCERA SENCO EMEA B.V. kerää evästeitä, voit estää ne aktivoimalla selaimessasi asetuksen, joka mahdollistaa joidenkin tai kaikkien evästeiden eston. Se voi kuitenkin vaikuttaa sivuston käytettävyyteen, koska jotkin evästeet ovat välttämättömiä tiettyjen tietojen näyttämiseen.

Kuinka turvaamme henkilötiedot
KYOCERA SENCO EMEA B.V. suhtautuu henkilötietojen suojaamiseen erittäin vakavasti ja toteuttaa asianmukaiset toimet, jotta vältetään tietojen väärinkäyttö, menetys, valtuuttamaton käyttö, ei-toivottu julkistaminen ja valtuuttamaton muuttaminen. Jos uskot, että tietosuoja on riittämätön tai jos on epäily väärinkäytöstä, ota yhteyttä lähettämällä viesti osoitteeseen privacy@kyocera-senco.eu.

Tietojen näkeminen, oikaisu ja poistaminen
Sinulla on oikeus nähdä henkilötietosi, oikaista niitä tai poistaa ne. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn tai vastustaa sitä, että KYOCERA SENCO EMEA B.V. käsittelee tietojasi ja sinulla on oikeus pyytä tiedot lähetettäväksi eteenpäin. Se tarkoittaa, että voit lähettää meille pyynnön hallussamme olevien henkilötietojesi lähettämisestä tiedostomuodossa sinulle tai muulle ilmoittamallesi organisaatiolle. Voit lähettää pyynnön tietojen näkemisestä, oikaisusta, poistamisesta tai lähettämisestä eteenpäin tai ilmoituksen suostumuksesi peruuttamisesta tai tietojesi käsittelyn vastustamisesta osoitteeseen privacy@kyocera-senco.eu. Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman pian, mutta viimeistään neljän viikon kuluessa. KYOCERA SENCO EMEA B.V. haluaa myös painottaa, että sinulla on mahdollisuus tehdä valitus kansalliselle sääntelyviranomaiselle, eli Alankomaiden tietosuojaviranomaiselle seuraavan linkin kautta: https://tietosuoja.fi.

Tämän tietosuojakäytännön muuttaminen
KYOCERA SENCO EMEA B.V. pidättää oikeuden tietosuojakäytännön muuttamiseen. Siksi suosittelemme, että vierailet sivulla säännöllisesti, jotta näet, onko muutoksia tehty. Jos KYOCERA SENCO EMEA B.V. tekee tärkeän muutoksen, jolla on seurauksia siihen tapaan, jolla tietojasi käsitellään, ilmoitamme siitä sivustoillamme.

Julkaistu: 25.5.2018
Muutettu viimeksi: 28.1.2021

My settings
Menu