KYOCERA SENCO EMEA B.V., jonka rekisteröity toimipaikka on Pascallaan 88, 8218 NJ Lelystad, Alankomaat, vastaa henkilötietojen käsittelystä tämän tietosuojalausekkeen mukaisesti. Henkilötietoja käsitellään ja säilytetään turvallisesti mahdollisimman suurta varovaisuutta noudattaen. KYOCERA SENCO EMEA noudattaa henkilötietojen käsittelyssä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta.

Yhteystiedot:
KYOCERA SENCO EMEA B.V.
Pascallaan 88
8218 NJ Lelystad
The Netherlands
+31 (0)320 295 575

Henkilötiedot
KYOCERA SENCO EMEA B.V. käsittelee henkilötietojasi, koska olet käyttänyt palveluitamme tai olet itse antanut tietojasi käyttöömme. Käsittelemiämme henkilötietoja ovat
– etu- ja sukunimi
– sukupuoli
– osoite
– puhelinnumero
– sähköpostiosoite
– tiedot sivustomme käyttämisestä
– verkkoselain ja laitetyyppi.

KYOCERA SENCO EMEA B.V.:n sivustot sisältävät linkkejä sivustoille, joihin KYOCERA SENCO EMEA B.V. ei voi vaikuttaa. Tällaiset linkit on lisätty vain tiedoksi sivustomme käyttäjille. KYOCERA SENCO EMEA B.V. ei vastaa muiden sivustojen sisällöstä tai tietosuojasta.

Erityiset tai arkaluontoiset henkilötiedot
Sivustomme tai palvelumme tarkoituksena ei ole kerätä tietoa alle 16-vuotiaista sivuston käyttäjistä, ellei siihen ole vanhemman tai huoltajan suostumusta. Emme kuitenkaan voi tarkistaa, onko sivuston käyttäjä yli 16-vuotias. Suosittelemme, että vanhemmat seuraavat, mitä heidän lapsensa tekevät verkossa, jotta lasten tietoja ei kerätä ilman vanhempien suostumusta.
Jos epäilet, että tietoja on kerätty alaikäiseltä ilman suostumusta, lähetä viesti osoitteeseen privacy@kyocera-senco.eu, niin poistamme tiedot.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja perusteet
KYOCERA SENCO EMEA B.V. käsittelee henkilötietoja voidakseen
– lähettää uutiskirjeitä ja esitteitä
– soittaa tai lähettää sähköpostia, jos palvelun tarjoaminen sitä edellyttää
– ilmoittaa palveluiden ja tuotteiden muutoksista
– hallita sivustoa, pitää sen toiminnassa ja parantaa sitä.

Jos laki sitä edellyttää, pyydämme sinulta suostumuksen, ennen kuin keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietoja edellä mainittuihin tarkoituksiin. Jos et anna suostumustasi, et välttämättä voi hyödyntää kaikkia palveluitamme. Jos haluamme käyttää henkilötietojasi johonkin uuteen tai muuhun tarkoitukseen, ilmoitamme sinulle asiasta. Tietoja käytetään ilmoitettuun tarkoitukseen vain, jos lainsäädäntö edellyttää sitä tai sallii sen tai jos olet antanut suostumuksesi.

Automaattinen päätöksenteko
KYOCERA SENCO EMEA B.V. ei tee automaattisen käsittelyn perusteella päätöksiä asioista, joilla voi olla merkittäviä seurauksia ihmisille. Tällaisia ovat päätökset, joita tietokone-ohjelmat tai -järjestelmät tekevät ilman ihmisen (esimerkiksi KYOCERA SENCO EMEA B.V.:n työntekijän) apua.

Henkilötietojen säilyttämisaika
KYOCERA SENCO EMEA B.V. säilyttää tietojasi vain niin pitkään kuin tarkoitus, johon ne on kerätty, edellyttää. Henkilötietojen säilytysajat on luokiteltu seuraavasti:

Yhteydenottolomake:
Jos täytät lomakkeen sivustolla tai lähetät meille sähköpostia, lähettämäsi tiedot säilytetään lomakkeen luonteesta tai sähköpostiviestin sisällöstä riippuen niin pitkään kuin vastaaminen tai asian käsitteleminen edellyttää.

Google Analytics:
Tallennamme Google Analyticsin avulla sivuston yleisiä käyttötietoja. Sivuston käyttötietojen avulla tehdään tilastoanalyysejä käyttäjien siirtymisistä ja valinnoista sivustoilla ja optimoidaan sivuston toimintoja. Olemme myös asettaneet Google Analyticsin yksityisyysasetukset tiukoiksi niin, että IP-tiedot anonymisoidaan ja tiedot lähetetään suojatulla yhteydellä.

Google on solminut kanssamme sopimuksen henkilötietojen käsittelijänä. Tilastotiedot siirretään Googlelle, joka säilyttää niitä Euroopassa ja Yhdysvalloissa sijaitsevilla palvelimilla. Lisätietoa on Googlen tietosuojakäytännössä ja Google Analyticsia koskevassa tietosuojakäytännössä. Lisätietoa siitä, miten Google noudattaa yleistä tietosuoja-asetusta, saat Googlen sivuilta, joissa kerrotaan esimerkiksi Google Cloudista ja tietosuoja-asetuksesta tai Googlen tietosuojatoimista.

Google käyttää tietoja seuratakseen sivustomme käyttöä, toimittaakseen meille sivustoa koskevia raportteja ja antaakseen mainostajana toimivalle KYOCERA SENCO EMEA B.V.:lle tietoa kampanjoidemme tehokkuudesta. Google voi luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille, jos laki sitä edellyttää tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta.
Meillä ei ole päätösvaltaa asiaan.

Huomaathan, että KYOCERA SENCO EMEA B.V. ei pysty yhdistämään näitä tietoja sinuun henkilönä tai yksilönä lukuun ottamatta tilanteita, joissa olet itse nimennyt itsesi sivustomme lomakkeen avulla. Näin voi käydä esimerkiksi silloin, jos annat sähköpostiosoitteen uutiskirjettä tilatessasi tai verkkolomaketta käyttäessäsi.
Tällöin sivuston käyttötietosi voidaan yhdistää antamiisi tietoihin.

Henkilötietojen jakaminen kolmansille osapuolille
KYOCERA SENCO EMEA B.V. luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille vain, jos kanssasi solmimamme sopimuksen tai lakisääteisten velvoitteiden täyttäminen edellyttää sitä.

Evästeet ja muut vastaavat tekniikat
KYOCERA SENCO EMEA B.V. käyttää vain teknisiä ja toiminnallisia evästeitä. Ne ovat analyyttisiä evästeitä, jotka eivät riko yksityisyyden suojaa. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi, tabletillesi tai puhelimellesi, kun käytät sivustoa laitteella ensimmäisen kerran. Evästeet ovat sivuston teknisten toimintojen edellytys ja helpottavat sivuston käyttämistä.
Niiden ansiosta sivusto toimii oikein ja pystyy tallentamaan esimerkiksi valitsemasi asetukset, ja ne auttavat meitä sivuston optimoinnissa. Voi estää evästeiden vastaanottamisen asettamalla käyttämäsi verkkoselaimen asetukset niin, että selain ei enää tallenna evästeitä.
Selainasetuksien avulla voit myös poistaa kaikki aiemmin tallennetut tiedot.

Henkilötietojen suojaaminen
KYOCERA SENCO EMEA B.V. suhtautuu tietojesi suojaamiseen hyvin vakavasti ja pyrkii soveltuvin toimin ehkäisemään väärinkäytön, häviämisen, luvattoman pääsyn, ei-toivotun julkaisemisen ja luvattomat muutokset. Jos epäilet, että tietojasi ei ole suojattu oikein tai niitä on käytetty väärin, lähetä viesti osoitteeseen privacy@kyocera-senco.eu.

Tietoihin pääsy ja tietojen oikaiseminen tai poistaminen
Sinulla on oikeus saada pääsy henkilötietoihisi ja oikaista tai poistaa henkilötietosi. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn, vastustaa KYOCERA SENCO EMEA B.V.:n toteuttamaa henkilötietojesi käsittelyä ja siirtää tietosi eteenpäin. Voit siis pyytää meitä lähettämään hallussamme olevat henkilötietosi tiedostona sinulle tai ilmoittamallesi organisaatiolle.
Voit tehdä henkilötietojasi koskevan pääsy-, oikaisu-, poisto- tai siirtopyynnön, peruuttaa suostumuksesi tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä lähettämällä viestin osoitteeseen privacy@kyocera-senco.eu.
Vastaamme pyyntöön mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään neljän viikon kuluessa. KYOCERA SENCO EMEA B.V. haluaa muistuttaa, että sinulla on myös oikeus tehdä valitus kansalliselle valvontaviranomaiselle eli tietosuojavaltuutetulle: https://tietosuoja.fi.

Tietosuojalausekkeen muutokset
KYOCERA SENCO EMEA B.V. pidättää oikeuden tietosuojakäytännön muuttamiseen. Suosittelemmekin käymään tällä sivulla säännöllisesti, jotta näet, onko käytäntöä muutettu. Jos KYOCERA SENCO EMEA B.V. tekee tärkeän muutoksen, joka vaikuttaa henkilötietojesi käsittelytapaan, ilmoitamme asiasta sivustoissamme.

Julkaistu: 25-05-2018

My settings
Menu